Nuestros tratamientos IPL y rejuvenecimiento

Efecte lífting sense cirurgia.

Els fils tensors són una tècnica per eliminar la flacciditat, tensar la pell i rejovenir el rostre i el coll creant un efecte lífting sense cirurgia.

Gràcies a la innovadora tècnica d’aquest tractament, estimulem la circulació sanguínia i el metabolisme de la zona tractada. D’aquesta manera, el cos produeix de forma natural col·lagen i elastina.

Digues adéu a depilar-te.

Oblida’t de depilar-te per sempre amb la fotodepilació.

La tecnologia IPL utilitza una llum mixta que es desplaça en totes direccions, de manera que amb cada aplicació cobreix una zona més gran que el làser. A més, és molt versàtil i resulta eficaç en tot tipus de pell i color del pèl: el tractament s’ajusta a les característiques de cada persona per aconseguir resultats d’èxit.

A la fotodepilació són necessàries diferents sessions fins que aconseguim eliminar completament el pèl. En cada sessió s’elimina aproximadament un 30% del total, que cau durant les setmanes següents. És un tractament segur i indolor que es pot realitzar en diferents zones del cos en una sola sessió.

Llueix una pell jove i lliure d’imperfeccions.

El fotorejoveniment facial amb IPL (llum polsada) és un dels tractaments estètics més demandats. La llum intensa polsada millora la qualitat de la pell, gràcies a que la tecnologia es transforma en calor i estimula les cèl·lules.

Aquest tractament està indicat per a tothom qui vulgui lluir una pell jove i lliure d’imperfeccions. El número de sessions varia en cada cas, però està entre 4 i 5 sessions aproximadament.

Treballem amb Venus Versa, la tecnologia avançada més efectiva. Per això, es noten els resultats des de la 1a sessió i de manera indolora.

Apliquem un tractament específic per al contorn ocular.

Amb l’innovador programa professional Globan Eyecon tractem els signes de l’envelliment del contorn ocular. Corregeix les imperfeccions de la zona a tractar com arrugues, ulleres i despenjament de parpelles des de la primera sessió.

El contorn dels ulls té característiques anatòmiques diferents a la resta del cutis que fa que el tractament hagi de ser més específic: la pell és molt més fina, té molts vasos i capil·lars i compta amb fins a 22 músculs.

Elimina la flacciditat del teu cutis.

Amb la innovadora tecnologia HIFU d’ultrasons focalitzats d’alta intensitat, eliminem en una sola sessió la flacciditat de la pell del rostre. Així, els resultats són similars als del lífting, amb una pell més ferma però sense passar per cirurgia.

És un tractament indolor i no invasiu que permet al pacient reincorporar-se a la seva rutina diària un cop realitzat. Són 2 aplicacions a l’any per gaudir dels millors resultats.

Rejoveneix i il·lumina la teva pell o revitalitza el cabell.

Regula el creixement cel·lular, frena l’envelliment i estimula la generació de col·lagen i elastina per a l’equilibri de la pell o el cabell. Amb la combinació de vitamines, aminoàcids i minerals, entre d’altres, dels tractaments de mesoteràpia, aconseguiràs rejovenir, nodrir, il·luminar i tensar la pell i revitalitzar el cabell.

Gràcies a l’aplicació de tots aquests actius a través de microinjeccions, també podràs combatre l’acne o reduir les cicatrius amb la regeneració cel·lular.

Estudiem la morfologia del teu rostre per mantenir la teva expressió facial.

Aquesta tècnica de maquillatge semipermanent té com a objectiu aconseguir celles hiperrealistes. Realitzem el disseny adequat segons la morfologia del rostre, sempre seguint la proporció aura. L’efecte hiperrealista s’aconsegueix gràcies a que el pigment s’aplica a la capa superficial de la dermis i es dibuixa la cella pèl a pèl.

La duració dels efectes i resultats d’aquest tractament és aproximadament d’entre 8 a 12 mesos. Amb el pas del temps, el pigment es va degradant i cal fer sessions de manteniment i retoc abans que desaparegui.

Estimula la creació de col·lagen i elastina.

El microneedling consisteix en aplicacions sobre l’epidermis, la primera capa de la pell. Amb agulles molt petites, que poden arribar fins als 2,5 mil·límetres, estimulen la creació de col·lagen i elastina. Aquest efecte produeix la reducció d’arrugues, cicatrius i marques d’acne.

A més, com les agulles obren els canals de la pell, és més fàcil que penetrin altres tractaments dèrmics perquè siguin més efectius.

En el cas del microneedling capil·lar, s’activen les cèl·lules mare del fol·licle pilós i els factors de creixement del propi cabell per frenar la seva caiguda o enfortir-lo. Aquest tractament també resulta eficaç en la preparació i manteniment d’un implant capil·lar.

Aconsegueix un efecte lífting a l’instant.

Tracta les arrugues facials i rejoveneix el teu rostre amb el tractament estètic Radiesse. Consisteix en un farcit dèrmic que s’aplica un cop realitzat el diagnòstic mèdic previ personalitzat, amb el que s’aconsegueix un efecte lífting a l’instant en aquelles zones que han perdut fermesa.

Està format per actius que estan presents al nostre cos de forma natural, de forma que l’organisme els reabsorbeix sense riscos i de forma ràpida.

Amb Radiesse, atenua les arrugues i disminueix les línies d’expressió causades per l’envelliment. A més, també augmenta el volum d’aquelles zones que ho necessiten, com els pòmuls.

Corregeix les arrugues i plecs facials.

L’última tecnologia basada en calci del tractament Renú estimula el creixement del propi col·lagen per afavorir l’aparença rejovenida. A més, proporciona correccions estètiques de més d’un any sense efectes secundaris.

Aquest tractament està indicat per a aquells pacients que volen corregir les arrugues i plecs facials de moderats a greus i restaurar la pèrdua de greix facial.

Rejoveneix el teu aspecte i elimina les taques.

És un tractament facial integral format per tres tractaments en un i que té com a objectiu rejovenir la pell i eliminar les taques. El primer pas és aplicar un làser IPL de llum polsada, seguidament s’aplica la radiofreqüència a través de microagulles amb anestèsia local i treballar les bosses de greix localitzat i, finalment, la radiofreqüència nanofraccionada que aporta un efecte de renovació a la pell.

Rejoveneix el teu cutis amb el tractament més innovador.

Venus Viva és un dels tractaments de rejoveniment facial més innovadors. Amb l’estimulació de les cèl·lules que produeixen el col·lagen, reduïm les arrugues fines i millorem la textura i flacciditat de les pells envellides.

Aquesta tecnologia d’última generació està indicada per aquells pacients que volen fer-se un tractament facial efectiu i no invasiu.

IPL i rejoveniment a Terrassa, Centre mèdic Náyade