Els nostres tractaments corporals

Redueix el contorn a les zones tractades.

Aquest tractament permet remodelar la figura de forma integral i de forma personalitzada a cada pacient.

La combinació d’actius redueixen les cèl·lules de greix i el contorn de la zona tractada. A més, afavoreixen el drenatge limfàtic, reafirmen les àrees del cos que mostren flacciditat i reparen les alteracions cutànies.

Afavoreix l’oxigenació de les cèl·lules corporals amb CO2.

L’aplicació de diòxid de carboni oxigena les cèl·lules corporals, millora la circulació sanguínia i minimitza el greix acumulat. D’aquesta manera, la carboxiteràpia permet reduir la cel·lulitis i el volum de la zona tractada, invisibilitzar les cicatrius o marques i augmentar la fermesa de la pell. La cara, les ulleres, el coll, l’abdomen, els braços, els glutis i les cames són les zones del cos més recomanables per aplicar aquest tractament.

Segons la zona a tractar, es necessiten entre 5 i 10 sessions. Un cop realitzada la sessió, el pacient pot reincorporar-se a la seva rutina diària sense dificultats.

Aconsegueix la figura que sempre has somiat sense esforços.

Crema greix i tonifica el teu cos amb el mínim temps possible.

Amb la nova tecnologia Inshape, aconsegueix la figura que sempre has desitjat. Aquest nou aparell produeix fins a 20.000 contraccions en 30 minuts. Un tractament d’electroestimulació recomanat per a abdominals, glutis, cames i braços.

A més, els nostres professionals elaboren un diagnòstic previ per conèixer el teu cas i aplicar el tractament de forma personalitzada.

Millora l’aspecte i frena l’envelliment del teu abdomen i braços.

Els tractaments estètics amb fils tensors per reduir la flacciditat de la pell són cada cop més populars. I és que el pas dels anys fa que la nostra pell perdi col·lagen i elastina de forma natural.

A l’abdomen i els braços, els fils tensors ajuden a millorar el seu aspecte i frenar l’envelliment. A més, la recuperació és ràpida i el pacient pot tornar a la seva activitat diària més d’hora que amb altres tractaments.

Utilitzem la llum per cuidar la teva pell de forma natural.

La fototeràpia biodinàmica permet tractar problemes cutanis com l’acne, les taques i les arrugues o calmar la pell un cop realitzats tractaments estètics més agressius.

Aquesta tècnica no invasiva utilitza l’estimulació natural de la pell per aconseguir la seva pròpia recuperació. Combina un peeling previ i l’ús de sèrums específics que reaccionen a la llum segons l’afecció a tractar.

Elimina el greix corporal de forma indolora.

Apostem per la innovació i l’última tecnologia per aconseguir els millors resultats. El làser lipolític (també conegut com “liposucció sense cirurgia”) és un dels tractaments més demandats en medicina estètica, ja que permet reduir el greix corporal sense passar per quiròfan i de forma indolora i no invasiva.

Amb l’ús del làser díode de baixa freqüència, arribem directament a les cèl·lules adiposes (greix) per eliminar-les de manera natural, amb un mecanisme anomenat lipòlisi. Així, el cos destrueix el greix i s’elimina per l’orina o la suor. El tractament de làser lipolític està recomanat per l’abdomen, malucs, glutis, cames i braços.

Redueix el greix localitzat de forma terapèutica.

És la millor tècnica terapèutica per reduir el greix localitzat i combatre la retenció de líquids. Amb la introducció intradèrmica d’actius a través d’injeccions superficials, la mesoteràpia corporal té molts beneficis: estimula el metabolisme i minimitza la cel·lulitis. A més, millora el drenatge limfàtic, l’aspecte de la pell i la seva oxigenació.

Pot combinar-se amb massatges drenants i aplicar-se a les cames, glutis, cuixes, abdomen i braços.

Millora la circulació i combat la cel·lulitis.

Afavoreix el drenatge limfàtic amb la pressoteràpia.

Gràcies a l’aplicació de pressions d’aire sobre diferents parts del cos, oxigena els teixits i recupera l’elasticitat de la teva pell.  A més, estimula el sistema circulatori i elimina líquids, greixos i toxines que generen cel·lulitis, edemes, limfoedemes i altres trastorns com les varius.

Els beneficis del tractament de pressoteràpia són:

 • Millora la circulació
 • Redueix i combat la cel·lulitis
 • Disminueix la retenció de líquids i cames cansades
 • Fomenta l’oxigenació i millora el to i fermesa de la pell
 • Estimula el sistema immunològic

Digues adéu als punts vermells del teu cos.

Els punts rubí són els coneguts punts vermells que apareixen en qualsevol part del cos, tot i que són més freqüents al tronc i els braços. Majoritàriament són benignes, però poden provocar molèsties estètiques.

Aquestes dilatacions de capil·lars són causades per l’envelliment de la pell i herència genèrica. Protegir-se del sol pot afavorir la prevenció, ja que així endarrerim l’envelliment de la dermis.

Cal estar atents a si els punts rubí provoquen molèsties com picor, dolor, coïssor o sagnat o pateixen canvis. Els nostres professionals realitzen el diagnòstic més precís per avaluar cada cas i aplicar el millor tractament de medicina estètica, com l’electrocoagulació, la crioteràpia o el làser.

Tractament no invasiu i indolor per millorar el teu aspecte.

És un dels tractaments integrals més coneguts i demandats en medicina estètica, ja que és no invasiu i indolor. Amb la radiofreqüència, milloraràs l’aspecte de la teva pell i la teva figura: redueix les arrugues i la cel·lulitis, activa la circulació sanguínia i elimina el greix i líquids del cos gràcies a les radiacions electromagnètiques que penetren a la dermis:

 • Redueix la retenció de líquids
 • Accelera el metabolisme
 • Genera col·lagen i recupera la fermesa perduda
 • Elimina toxines i preveu l’aparició de cel·lulitis

A més, també comptem amb la tècnica Vacum per drenar a través de la pell i així reduir volum i greix localitzat.

Millora la teva zona íntima.

Conjunt de procediments que permeten millorar la zona íntima de la dona. Amb el pas dels anys, els embarassos, parts, canvis hormonals o menopausa també pateix canvis i per aquesta raó existeixen tractaments estètics que permeten tornar a portar una vida sexual més plaent i plena de confiança.

Amb els tractaments de rejoveniment íntim aconseguim:

 • Tractar la incontinència urinària
 • Tonificar el canal vaginal
 • Combatre la sequedat de la zona íntima
 • Millorar l’aspecte general de l’aparell genital femení
Rejoveniment íntim amb augment

Un dels tractaments més demandats és aquesta tècnica no quirúrgica que permet augmentar el volum i gruix dels llavis majors. Amb infiltracions d’àcid hialurònic, s’aconsegueix millorar l’aspecte dels genitals.

Tractaments corporals a Terrassa, Centre mèdic Náyade