Els nostres tractaments hialurònics

Mantenim resultats naturals per retornar l’harmonia al rostre.

Una barbeta poc prominent pot fer que es marqui més un doble mentó o que el nas destaqui massa al rostre i es vegi més gran i voluminós.

Realitzem l’augment de mentó amb àcid hialurònic, sempre mantenint resultats naturals per retornar l’harmonia al rostre. És una tècnica mínimament invasiva, de manera que un cop realitzada, el pacient pot reincorporar-se a les activitats de la vida diària.

Eleva els pòmuls amb àcid hialurònic.

Augmenta el volum dels teus pòmuls i millora l’aparença general del teu rostre gràcies als reompliments dèrmics amb àcid hialurònic. Aquesta substància eleva els teixits i regenera el volum perdut pel pas dels anys o després d’haver aprimat i perdut molts quilos.

El resultat és un rostre proporcionat i d’aspecte natural.

Elimina les arrugues més fines sense modificar l’expressió de la cara.

Aquest tractament estètic consisteix en realitzar microaplicacions d’àcid hialurònic d’última generació a través d’infiltracions a nivell superficial a l’arruga que es vol tractar, per així eliminar-la sense modificar l’expressió de la cara.

La tècnica del blanching es pot aplicar a potes de gall, plecs de sobre els llavis, l’entrecella i qualsevol arruga fina del rostre. Les cicatrius provocades per l’acne també es poden tractar amb blanching per suavitzar-les.

Frena l’envelliment amb àcid hialurònic.

Son les arrugues que apareixen a la zona superior de la boca i llavis a causa de l’envelliment de la pell. Per corregir-les, apliquem àcid hialurònic fins que aconseguim minimitzar o fins i tot, en alguns casos, eliminar l’arruga.

Millora l’aspecte dels teus llavis amb àcid hialurònic.

Apliquem àcid hialurònic per augmentar el gruix dels teus llavis, destacar el seu perfilat i elevar les comissures.

Aquest tractament necessita de manteniment. Un cop realitzada la primera sessió, els resultats són visibles entre 6 i 12 mesos. En les següents sessions, caldrà aplicar menys quantitat d’àcid hialurònic.

Accentua la zona de la mandíbula i harmonitza el teu rostre.

L’harmonia del rostre i un arc mandibular definit són aspectes que ajuden a determinar l’atractiu. Amb el temps, el mentó redueix la seva fermesa i pot afectar a la fesomia de l’arc mandibular.

Per accentuar la zona de la mandíbula, realitzem petites infiltracions d’àcid hialurònic. Així, aconseguim ressaltar l’arc mandibular i harmonitzar el conjunt del rostre.

Recupera el volum perdut del teu rostre de forma ràpida i segura.

Amb els microimplants o farciments facials combatem el pas dels anys i la pèrdua de volum de la cara sense fer ús de la cirurgia, sense respectant la fisonomia natural del pacient. Aquest innovador tractament és indolor i mínimament invasiu.

Gràcies a les microaplicacions d’àcid hialurònic, substància que tenim al nostre cos de manera natural, recuperem el volum perdut de forma ràpida i segura. A més, aconseguim minimitzar les arrugues o línies d’expressió causades per l’envelliment i regenerar el propi àcid hialurònic del pacient.

Els efectes es veuen de forma immediata i, a més, els resultats són d’aspecte natural. Tenen una duració d’entre 6 i 12 mesos, depenent del pacient.

T’apliquem el tractament de forma personalitzada.

Corregeix el teu perfil i la forma del teu nas i transforma els angles nasals a través de la infiltració d’àcid hialurònic en punts estratègics del nas. Els nostres especialistes estudien el teu cas per aplicar-te el tractament de forma personalitzada i aconseguir resultats naturals.

La rinomodelació necessita de sessions de manteniment, ja que els seus resultats són temporals, però evita el pas pel quiròfan ja que no necessita cirurgia.

Corregeix les arrugues estètiques del rostre.

Les arrugues del solc nasogenià són les que es troben des de les aletes del nas fins les comissures dels llavis. De caràcter estètic, amb el pas dels anys són més prominents. Amb el farciment d’àcid hialurònic, s’aconsegueix reduir-les i millorar l’aspecte del rostre.

Es tracta d’una tècnica indolora i no quirúrgica basada en la infiltració d’àcid hialurònic. Els efectes són immediats i tenen una durada d’entre 6 mesos i un any. Passat aquest període, caldrà realitzar sessions de manteniment.

Els resultats són molt naturals i retornen a la zona un aspecte més saludable.

Les bosses sota els ulls, popularment també conegudes com ulleres, provoquen al rostre un aspecte cansat i envellit. Per corregir-lo i donar lluminositat i rejoveniment, realitzem petites infiltracions d’àcid hialurònic amb una agulla molt fina.

Els resultats són molt naturals i retornen a la zona un aspecte més saludable durant gairebé un any.  L'àcid hialurònic és reabsorbible i biocompatible pel que, amb el pas del temps, es reabsorbeix progressivament deixant la zona com estava abans del tractament. Per això, caldrà fent petits retocs per mantenir l’efecte.

Tractaments hialurònics a Terrassa, Centre mèdic Náyade