Els nostres tractaments per a taques

Elimina les taques a curt termini.

Amb aquesta tècnica innovadora despigmentant, aconseguiràs eliminar les taques a curt termini. A més, Dermamelan permet prevenir la reaparició de les hiperpigmentacions per aconseguir un resultat durador.

Els nostres professionals realitzen un diagnòstic en una primera sessió de consulta mèdica per aplicar el tractament de la forma més adequada.

Llueix una pell hidratada i lluminosa.

Aquest tractament te com a objectiu renovar les capes més superficials de la pell per corregir els diferents defectes i imperfeccions que presenta: taques, acne o cicatrius, entre d’altres.

Un cop realitzat el peeling químic facial, el resultat és una pell hidratada, amb lluminositat, suau i d’aspecte més jove.

El tractament estètic més natural per rejovenir el teu aspecte.

Aconsegueix els resultats desitjats amb el teu propi plasma. Amb aquest tractament estètic totalment natural, afavoriràs la formació de col·lagen, elastina i àcid hialurònic per al rejoveniment facial, corporal (sobretot les mans) i capil·lar.

Rejoveneix i il·lumina la pell, hidrata i minimitza les línies d’expressió i cicatrius i estimula el creixement capil·lar.

Guanya hidratació i lluminositat al teu rostre.

Les vitamines combinen l’àcid hialurònic amb vitamines A, C i E, entre altres components, que a l’instant aporten la màxima hidratació i lluminositat a la pell. Amb la revitalització facial, comba’t els signes de l’envelliment i aporta fermesa i elasticitat a la teva pell.

Millora la teva qualitat de vida.

La dermatitis perioral provoca petites lesions al rostre de qui la pateix: a les galtes, al voltant de la boca, al nas o sota els ulls. Poden ser asimptomàtiques però també poden provocar coïssor, irritació i descamació.

Abans d’aplicar el tractament, el nostre equip de professionals realitza el diagnòstic més precís per conèixer la causa i com combatre-ho. Les cremes amb corticoides o tractaments orals són els més comuns per tractar la dermatitis perioral.

Tractaments per a taques a Terrassa, Centre mèdic Náyade